Vegan restaurants in Rotterdam

Vegan eten: je hoort het steeds vaker. Maar wat is vegan eigenlijk? En waar kan je in Rotterdam vegan restaurants vinden of bij welke restaurants in Rotterdam heb je voldoende vegan opties? Jij eet misschien volledig vegan, maar je vrienden of familie hebben juist gewoon trek in een stuk vlees.

Daar komt Veganspot om de hoek kijken… Hoe leuk is het namelijk om gezellig te gaan uiteten, maar… Je wilt jouw vegan lifestyle niet opdringen aan je vrienden of familie. Zij hebben misschien gewoon trek in een stuk vlees en dat moet kunnen. Wij van Veganspot realiseren dat maar al te goed. Alleen hoe lastig is het om tegenwoordig tussen al die restaurants in Rotterdam uit te vinden waar jij als vegan voldoende opties hebt. Om het onszelf en jullie makkelijker te maken zijn wij dus op onderzoek gegaan. Op Veganspot kan je alle vegan restaurants in Rotterdam vinden en daarnaast staan er ook restaurants op, die voldoende vegan opties voor je hebben. Natuurlijk met de nadruk op voldoende, want met een bakje salade en citroendressing nemen wij natuurlijk geen genoegen.

Restaurants in Rotterdam met voldoende vegan opties

Wat is vegan eten eigenlijk? Kort gezegd eten en gebruiken veganisten (vegans) geen dieren, iets dat van een dier afkomstig is of dat op een dier getest is. Zij eten geen vlees en geen vis. Maar ook geen zuivelproducten, eieren en andere producten van dierlijke oorsprong of met dierlijke ingrediënten. Veel restaurants en zo ook in Rotterdam weten niet zo goed hoe ze hier mee om moeten gaan. Want ja… wat moet je dan uitserveren. Gelukkig zijn er voldoende Rotterdamse koks die dat wel weten en precies deze restaurants kan je vinden op Veganspot. Sommige van de restaurants willen het je zelfs nog makkelijker maken en sturen de vegan gerechten die op dat moment op hun kaart staan op. Je kan dan kijken welk restaurant in Rotterdam de menukaart heeft die bij jou past. Makkelijk toch?